Izjava o privatnosti

Feat img

Maxi d.o.o. štiti vašu privatnost i korištenjem tehnologije koja vam omogućava najbolji i siguran način korištenja interneta. Ovaj dokument odnosi se na web stranicu www.navis.ba i upravlja načinom prikupljanja podataka i njihovim korištenjem. Koristeći se web stranicom, pristajete na postupanje s podacima u skladu s ovim dokumentom.

PRIKUPLJANJE OSOBNIH PODATAKA
Maxi d.o.o. prikuplja osobne podatke kao što su e-mail adresa, ime, kućna ili poslovna adresa te telefonski broj. Maxi d.o.o. također prikuplja anonimne demografske podatke koji nisu jedinstveni, kao što su dob, spol, sklonosti ili interesi.

Maxi d.o.o. također automatski prikuplja podatke o tvrdom disku ili softveru vašeg računala. Ovi podaci mogu uključivati: vašu IP adresu, tip preglednika, ime domene, vrijeme pristupa i adrese web stranica. Ovim se podacima Maxi d.o.o. koristi kako bih mogao nuditi svoje usluge, održavati njihovu kvalitetu, te dobiti opće statističke podatke vezane uz korištenje web stranice.

KORIŠTENJE VAŠIH OSOBNIH PODATAKA
Maxi d.o.o. prikuplja vaše osobne podatke i koristi se njima kako bi održavao web stranicu i pružao vam usluge koje tražite. Vaši se osobni podaci također koriste kako bi vas informirali o ostalim proizvodima ili uslugama hotela Navis. Hotel Navis u ime Maxi d.o.o. može vas kontaktirati i za potrebe anketa kako biste proveli istraživanje o vašemu mišljenju o trenutačnim uslugama ili potencijalnima novima koje bi mogli pružati.

Maxi d.o.o. neće prosljeđivati podatke trećim stranama. Maxi d.o.o. neće prodavati ili iznajmljivati popise korisnika trećim stranama. Maxi d.o.o. može vas s vremena na vrijeme kontaktirati u ime vanjskih poslovnih partnera u vezi s određenom ponudom koja bi vas mogla zanimati. Takvim trećim stranama neće biti dopušteno koristiti se vašim osobnim podacima osim u svrhu pružanja tih usluga Maxi d.o.o. te će biti obvezni čuvati povjerljivost podataka.

SIGURNOST VAŠIH OSOBNIH PODATAKA
Maxi d.o.o. štiti vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, uporabe ili otkrivanja. Kad se osobne informacije (kao što je broj kreditne kartice) prenose preko web stranice, štiti ih se zaštitnim kodiranjem kao što je Secure Socket Layer (SSL) koji su Maxi d.o.o. pruženi od strane globalnih online servisa za sigurnost plaćanja.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izbor kolačića na web stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: