Dobrodošli u Hotel Navis

07.11.2016.

Pratite nas svakodnevno na društvenim mrežama, Facebook fan stranici hotela Navis i Instagram kanalu i budite informirani o posebnima ponudama i programu hotela. 

Hotel Navis ima 16 elegantnih i moderno uređenih soba te smo uvjereni kako će zadovoljiti vaše potrebe za odmorom.  Rezervirajte ih pozivom na broj +38731711000, mailom na info@navis.ba ili putem online servisa booking.com.

Jutro u hotelu Navis započnite prekrasnim pogledom na rijeku Savu i toplim čajem ili kavom koju možete pripremiti samostalno u sobama ili je konzumirati u našem kafiću koji radi od 6:30 do ponoći. 

Kakav bi to početak dana bio bez dobrog doručka? Svi koji su smješteni u hotelu, u cijeni noćenja imaju uključen i doručak. Oni koji ne spavaju u hotelu, do 11:00 također mogu također pojesti obilan doručak s Navis posebnog menua za doručak ili pojesti obilan doručak sa švedskog stola.

Svoje poslovne obaveze možete obaviti u sklopu hotela.  Za veće grupe gostiju, za potrebe sastanaka i seminara, moguće je iznajmiti multifunkcionalnu i tehnički izvrsno opremljenu kongresnu dvoranu.

Pauzu za ručak iskoristite za neki od ribljih specijaliteta ili jela s Josper grilla po odabiru chefa restorana hotela Navis.

Nakon što se dovršili poslovne obveze, prošećite romantičnim oraškim kejom ili obavite kupovinu u City Centru IN Orašje. Na recepciji hotela čeka Vas uvijek ljubazno i nasmiješeno osoblje, baš kao i čuvano parkirno mjesto.

Ako u hotelu Navis boravite više dana, svakako posjetite i jednu od predloženih destinacija unutar 100 kilometara od hotela.

Za ugodan odmor poklonite svoje povjerenje novootvorenom hotelu Navis.

 

Navis tim