Eventi i kongresi

Eventi i kongresi

Eventi i kongresi

Ako tražite idealno mjesto za poslovne sastanke, seminare, kongrese, konferencije, bankete ili svečane domjenke, na pravoj ste adresi.

U suterenu hotela Navis nalazi se moderno uređena, višenamjenska dvorana. Na gotovo 120 kvadratnih metara konferencijskog prostora u kongresnom postavu dvorana ima kapacitet 80 sjedećih mjesta, a u banket postavu za domjenke i do 120 sjedećih mjesta.

Tehnički je odlično opremljena. Na raspolaganju su vam projektor i projektorsko platno, pokazivač, TV s podnim stalkom, Bose razglas, stolni i bežični mikrofoni, flip chart i govornica. Uz vrhunski signal i besplatan WiFi, dvorana ima i dnevno svjetlo.

U kratkoj pauzi vašeg seminara, predahnite u stražnjem dijelu dvorane uz kavu, čajeve i topla peciva, a u pauzi za ručak skupite energiju za nastavak uz bogatu ponudu jela i pića restorana hotela Navis.

Od travnja do listopada pauzu za ručak možete imati i u vanjskom vrtnom dijelu hotela s prekrasnim pogledom na rijeku Savu.

Dodatan odmor i opuštanje možete osigurati noćenjem u hotelu Navis ili sobe iskoristiti za dnevni odmor.

Hotel Navis je višenamjenski prostor koji može zadovoljiti sve vaše potrebe pa čak i ako se radi o velikim događanjima uz 300 metara kvadratnih parkinga hotela i dodatnih 250 kvadratnih metara vrtne terase.

Za sve informacije kontaktirajte nas putem info@navis.ba ili direktnim pozivom na broj +387 31 711 000.

Specifikacije
kongresne dvorane

  • Kapacitet (osoba): 80
  • Kvadratura: 117.8 m2
  • Visina stropa: 3.5 m
  • WiFI
  • Dnevno svjetlo

Rezervacije

Iskoristite sve prednosti nove multifunkcionalne kongresne dvorane.